Energotech EnergoCasette infrapanel

Energotech EnergoCasette infrapanel, svéd irodafűtés, porszórt acél felület

Az EnergoCasette porszórt fehér fém felületű infrapanel használható mind álmennyezetben, mind pedig a megfelelő tartókonzollal mennyezetre vagy akár falra szerelve.

Mérete pontosan az Armstrong álmennyezet méretrendjébe illik, oldalanként 7 mm-rel rövidebb a 600mm-es modulrendnél. (593×593 és 593x1193mm)

Elhelyezési magasság 2-3,5 m-ig javasolt.

Energocassette 600x1200 infrapanel vásárlásFelületi hőmérséklete kb. 80 – 100°C

Az EnergoCasette infrapanelek érintésvédelmileg  megfelelnek az IP55-ös szabvány előírásainak, így nedves, vagy tűzveszélyes környezetekben is használható. (Porlerakódás  és vízsugár ellen minden irányból védett!)

Az infrapanel alacsony felületi hőmérséklete miatt maximum 3.5 m magasságban kerülhet elhelyezésre.

A legkülönfélébb helyeken alkalmazható az iskolától az irodáig egyaránt. Használatával értékes fal és padló felületeket szabadíthatunk fel, és 25-45 %-os energiamegtakarítást érhetünk el hagyományos (konvekciós) fűtésekhez képest.

energotech energocasette infrapanelHasonló jellegű fűtést ad, mint a karbonszálas infrapanelek, de itt a felület szinterezett acél lemez.

Az alacsony felületi hőmérséklet különösen alkalmassá teszi a EnergoCasette készülékeket az alacsony mennyezeti magasságban való elhelyezésre.

energotech energocasette infrapanel, acél felület, porszórt, infrafűtés irodafűtésAlkalmazási terület:

Stílusos és elegáns formatervezése irodákban, iskolákban, kórházakban, otthonokban való felhasználását is lehetővé teszi. Alacsonyabb belmagasságú terek fűtésére ajánlott.

Az EnergoCasette standard fehér porfesték bevonattal készül. Ezért tisztíthatósága messze jobb, mint a hagyományos kerámiaszemcsés infrapaneleké. Masszív felépítése és svédországi gyártása hosszú élettartamot garantál. (30-40.000 óra)

Két modell kapható, az ENC300 és az ENC600 (300 és 600W teljesítménnyel), 230-240V-os kivitelben.

2 év garanciával szállítjuk.


MÉRETEZÉS IDE KATTINTVA!


Bekötés: Az elektromos vezeték bekötése a hősugárzó tetején elhelyezett kapcsolódoboz 4 mm2-es lezáró pontjához lehetséges. A hősugárzó vezérlése egyszerű szobatermosztáttal oldható meg. Olyan helyen ahol egyszerre több infrapanel használata szükséges,  ott elegendő egyetlen automata vezérlő panel (termosztát) használata.

 

GYÁRI PROSPEKTUS (angol nyelven)katt ide: EnergoCassette_EN

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (angol) katt ide:  EnergoCassette_EN-install

ipari fűtések webáruházaREFERENCIÁK VILÁGSZERTE AZ ENERGOTECH HONLAPJÁN (IDE KATTINTVA)