Energostrip sötétsugárzó, infrafűtés svéd módon, Energotech

Energostrip sötétsugárzó, elektromos infrafűtés, csarnokfűtés, műhelyfűtés

Az EnergoStrip sötétsugárzó a fürdőszobáktól a nagyüzemi csarnokokig sokoldalúan használható fűtőpanel, amelynek számos teljesítményű változata kapható, így rugalmasan tervezhető az egyes terek fűtése.

Felületi hőmérséklet: 200-280 C fok

Energotech EnergoStrip sötétsugárzó készülék kellemes hőérzetet biztosít, jóval alacsonyabb hőmérsékleten működik, mint pl. a JH széria (380 CFok).

A rendszer egyszerű, olcsón telepíthető, és gondozást nem igényel. Az energia-megtakarítás 25-50% lehet a hagyományos fűtési módokhoz képest.

A sugárzó fűtés tulajdonsága, hogy a meleget a falakban és padlókban tárolja, így pl. vezérelt áramtarifával további megtakarítás érhető el. Használható kiegészítő, vagy zóna fűtésre is.

Az EnergoStrip kielégíti az IP44 (fröccsenő víz elleni védelem) szabványát, így nedves és száraz helyiségekre és szabadtéri elhelyezésre egyaránt alkalmas. Az EnergoStrip fűtőpanelek elegáns törtfehér porfestett kivitelben kaphatóak

energotech energostrip infra fűtőtestAz elérhető típusok az egy fűtőelemmel rendelkező EE6 és EE10, a 2 fűtőelemes EE8, EE12, EE16 és EE20, valamint a három fűtőelemet tartalmazó EE24, EE36

Mind 230-240V -os, mind 400-415 V-os kivitelben is elérhetőek: EE24, EE36  típusok (a 230-240V és 400-415V feszültségek között átkapcsolhatóak.)

Javasolt elhelyezési magasság 3,5-5,0 m

Minimális magasság a padlótól 2,0 m

Garancia: 2 év


MÉRETEZÉS IDE KATTINTVA!


Alkalmas lehet a csarnokfűtés és műhelyfűtés mellett akár fürdőszobai fűtésre vagy irodák előterek, kirakatok, bevásárló központok fűtésére is, mert elegáns, esztétikus.

Az EnergoStrip készülékek a csomagban mellékelt felfüggesztő készlet segítségével a mennyezeten helyezhetőek el, természetesen figyelembe véve a táblázatban látható védőtávolságokat. Ezen kívül felfüggeszthető különböző vezetékre, láncra stb.

Az elektromos vezeték bekötése a hősugárzó tetején elhelyezett kapcsolódoboz 16 mm2-es (az EE4, EE6, EE10 típusok esetén 6 mm2) lezáró pontjához lehetséges, egy kapcsolódobozhoz 2 vezeték csatlakoztatható. Lehetőség van több hősugárzó egymáshoz kötésére. A hősugárzó vezérlése egyszerű szobatermosztáttal és teljesítménykapcsoló relével oldható meg, vagy több készülék esetén a típushoz alkalmazható vezérlőpanellel.ipari fűtések webáruháza

GYÁRI PROSPEKTUS (angol nyelven)katt ide: EnergoStrip_EN

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (EE6, EE10) (angol, német)katt ide: EnergoStrip_EN-install

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (EE8, 12, 16, 20) (angol, német)katt ide: EnergoStrip_EN-install-2

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (EE24 és EE36) (angol, német)katt ide: EnergoStrip_EN-install-3

 

REFERENCIÁK VILÁGSZERTE AZ ENERGOTECH HONLAPJÁN (IDE KATTINTVA)