Kültéri hősugárzó, elektromos infra teraszfűtés, infrafűtés

Kültéri hősugárzó, elektromos infra teraszfűtés, vonalizzós infrafűtés

Kültéri hősugárzó, BVF infra hősugárzók, kültéri infra sugárzó fűtőtestek

Az  infra kültéri hősugárzó megfelelő méretezéssel nemcsak kisebb lakossági célú teraszfűtésre, hanem komplett vendéglátóegységek, utólagosan beépített éttermi teraszok elektromos fűtésére is alkalmas. Bekapcsolás után azonnali meleget adnak, ideális teraszfűtés, hiszen csak addig kell bekapcsolva tartanunk, amíg a teraszon tartózkodunk, így használatuk energiatakarékosabb, mint pl. az állandó fűtésre szánt konvekciós fűtések.

kültéri hősugárzó, BVF OHUNA infrasugárzó, teraszfűtés lakossági felhasználásraA BVF kínálatából elsősorban az  OHUNA termékcsaládot javasoljuk lakossági felhasználásra. 1500W teljesítményben tartjuk raktáron.

KOKOMO premium infrasugárzó termékcsaládot már kereskedelmi és vendéglátóipari egységek fűtésére javasoljuk. Megfelelő méretezés mellett, akár egy fűtési szezon alatt megtérülő beruházás a gázgombákkal szemben.

A BVF KOKOMO csúcskategóriás kültéri infra hősugárzók alkalmazásával percek alatt létrejön a kinti tartózkodáshoz szükséges komfort hőérzet. Az infrasugárzás veszteség nélkül hatol át a levegőn, így a hagyományos gázgombákkal ellentétben alacsony fenntartási költségekkel növelheti vendéglátó egysége színvonalát és bevételét.

gázgomba sugárzása infra fényképen OHUNA sugárzása infra fényképen A kültéri hősugárzók gyárilag készre szereltek, szabvány bekötő kábellel rendelkeznek.

Hőkamerás felvételekkel igazolt kiemelkedő hatásfok, optimalizált IR spektrum jellemzi a KOKOMO és OHUNA kültéri hősugárzókat.

A hőérzet szempontjából már nincs akkora szerepe a szélnek és valóban veszteség nélkül fűthetünk kültéren is. Működtetésük jóval gazdaságosabb a hagyományos kvarc-sugárzókhoz hasonlítva, ráadásul magasabb komfort elérése mellett.

A termékek könnyedén cserélhető fűtőbetéttel rendelkeznek. A biztos gyártói háttér garantálja a hosszútávú üzembiztonságot.

BVF Kokomo kültéri hősugárzó

A KOKOMO1 1500W, a KOKOMO2 3000W teljesítményű!


INFRA ZÓNAFŰTÉS MÉRETEZÉSE (katt ide)


A kültéri infra hősugárzó a levegőn veszteség nélkül áthatolva, elsősorban a hőleadás irányába kerülő testeket melegíti fel, így az  emberek számára is kellemes komfortérzetet biztosít. Állítható tartószerkezetének köszönhetően a besugárzás iránya könnyedén módosítható. Használata kültéren, teraszfűtésként és részben fedett terekben is ideális.

Időjárásálló kialakításának köszönhetően üzemeltetése karbantartásmentes. Nem szükséges áramtalanítani a téli szezon végén, így akár egy hidegebb nyári estén is azonnal üzembe helyezhető.

Kültéri hősugárzó, BVF ARENA infrasugárzó elektromos fűtőtestBVF ARENA termékcsalád raktárépületek, templomok és sportlétesítmények fűtésére vagy időszakos felfűtésére lett kifejlesztve.

A BVF ARENA 1 infrasugárzó 3000W, az ARENA 2 pedig 6000W teljesítmény leadására képes! Gyors és veszteségmentes hőközlésének köszönhetően, az eddig fűthetetlen terekben is megfelelő komfort érhető el rövid idő alatt.

ipari fűtések webáruháza


MOEL kültéri hősugárzók teraszfűtés

Infra hősugárzó, MOEL Sharklite teraszfűtésA MOEL olasz kültérre beltérre egyaránt alkalmas infra hősugárzói már régóta közkedveltek Magyarországon.

Éttermi teraszokon hidegebb időben már egészen megszokott látvány a Moel Sharklite bíborszínű fénye és nagy intenzitású teljesítménye.

A rendkívül jó ár-érték arányú MOEL FIORE 1200W és 1800W típusokban létezik. IP65 védettsége (vízsugár elleni védelem) széles felhasználási területet biztosít.

Moel Fiore infra hősugárzóOpcionális különleges fali konzoljával akár merőlegesen is rögzíthetjük a falra, kiegészítőként vásárolható összecsukható állvánnyal pedig hordozható kivitelűvé is tehető.

Autószerelő műhelyek, sátrak, árus pavilonok közkedvelt infra hősugárzója.


Moel Lucciola infra hősugárzó

A MOEL palettája tartalmaz még napernyők rudazatára szerelhető fűtőtestet is (LUCCIOLA) illetve nagy teljesítményű, kifejezetten csarnokokba, zónafűtésre szánt infra hősugárzókat (HATHOR), 2000, 4000, 6000W teljesítménnyel is.

MOEL HATHOR infra hősugárzóBővebben a képekre kattintva webshopunkban tájékozódhat!