Kültéri hősugárzó, infra teraszfűtés, infra teraszfűtő

Kültéri hősugárzó, elektromos infra teraszfűtés, vonalizzós infrafűtés

Teraszfűtés megoldások az olasz MOEL  kültérre beltérre egyaránt alkalmas infra hősugárzói már régóta közkedveltek Magyarországon.

Éttermi teraszokon hidegebb időben már egészen megszokott látvány a Moel Sharklite bíborszínű fénye és nagy intenzitású teljesítménye.

A rendkívül jó ár-érték arányú MOEL FIORE 1200W és 1800W típusokban létezik. IP65 védettsége (vízsugár elleni védelem) széles felhasználási területet biztosít.

Moel Fiore infra hősugárzóOpcionálisan megvásárolható  különleges fali konzoljával akár merőlegesen is rögzíthetjük a falra. Kiegészítőként kapható összecsukható állvánnyal pedig hordozható (mobil) kivitelűvé is tehető.

Autószerelő műhelyek, sátrak, árus pavilonok közkedvelt infra hősugárzója.

teraszfűtés, infra teraszfűtő, kültéri hősugárzó

Moel Lucciola infra kültéri hősugárzó

A MOEL infra teraszfűtő palettája tartalmaz még napernyők rudazatára szerelhető fűtőtestet is (LUCCIOLA).

Illetve nagy teljesítményű, kifejezetten csarnokokba, zónafűtésre szánt infra hősugárzókat (HATHOR), 2000, 4000, 6000W teljesítménnyel is.

Ezek nagy területeken belül, 4 – 10 m2-es zónákban adnak kielégítő melegedő helyeket biztosítani nagyobb hidegben.

 

kültéri hősugárzó, MOEL sharklite teraszfűtő

SUNDIRECT infra hősugárzók

A teraszfűtés területén az infra Sundirect hősugárzó is kitűnő választás lehet.

A teljesítménye 2500W, de ez a komoly kb. 11 Ampert igénylő teljesítmény felezhető is, így magasabb külső hőmérsékleten sem gond a használata. Különösen komfortos megoldás, hogy nem kell kapcsolóval bíbelődni, hiszen a tartozék kis távirányítóval ezek a funkciók egyszerűen kapcsolhatóak. (0, 1250,2500W)

IP65 a védelme, tehát nyugodtan használható kültéri teraszfűtő elektromos fűtőtestként. Ez egyébként azt jelenti, hogy por behatolása és vízsugár ellen védett.)

A bekapcsolás után azonnal meleget ad, természetesen csak a lesugárzott területen. A felületi hőmérséklete 300-350 C fok, így vigyázzunk az elhelyezéssel, minimum 2.2 m magasra tegyük! Ha a bekötésnél nem szükséges a dugvilla, azt nyugodtan levághatjuk a direkt bekötéshez, a hősugárzó nem veszti el a garanciáját!

moel infra hőkép

Kültéri hősugárzó, BVF infra hősugárzók, kültéri infra sugárzó fűtőtestek – KIFUTOTTAK MÁR!

Az  infra kültéri hősugárzó megfelelő méretezéssel nemcsak kisebb lakossági célú teraszfűtésre, hanem komplett vendéglátóegységek, utólagosan beépített éttermi teraszok elektromos fűtésére is alkalmas. Bekapcsolás után azonnali meleget adnak, ideális teraszfűtés, hiszen csak addig kell bekapcsolva tartanunk, amíg a teraszon tartózkodunk, így használatuk energiatakarékosabb, mint pl. az állandó fűtésre szánt konvekciós fűtések.

kültéri hősugárzó, BVF OHUNA infrasugárzó, teraszfűtés lakossági felhasználásraA BVF kínálatából elsősorban az  OHUNA termékcsaládot javasoljuk lakossági felhasználásra. 1500W teljesítményben tartjuk raktáron.

KOKOMO premium infrasugárzó termékcsaládot már kereskedelmi és vendéglátóipari egységek fűtésére javasoljuk. Megfelelő méretezés mellett, akár egy fűtési szezon alatt megtérülő beruházás a gázgombákkal szemben.

A BVF KOKOMO csúcskategóriás kültéri infra hősugárzók alkalmazásával percek alatt létrejön a kinti tartózkodáshoz szükséges komfort hőérzet. Az infrasugárzás veszteség nélkül hatol át a levegőn, így a hagyományos gázgombákkal ellentétben alacsony fenntartási költségekkel növelheti vendéglátó egysége színvonalát és bevételét.

gázgomba sugárzása infra fényképen OHUNA sugárzása infra fényképen A kültéri hősugárzók gyárilag készre szereltek, szabvány bekötő kábellel rendelkeznek.

Hőkamerás felvételekkel igazolt kiemelkedő hatásfok, optimalizált IR spektrum jellemzi a KOKOMO és OHUNA kültéri hősugárzókat.

A hőérzet szempontjából már nincs akkora szerepe a szélnek és valóban veszteség nélkül fűthetünk kültéren is. Működtetésük jóval gazdaságosabb a hagyományos kvarc-sugárzókhoz hasonlítva, ráadásul magasabb komfort elérése mellett.

A termékek könnyedén cserélhető fűtőbetéttel rendelkeznek. A biztos gyártói háttér garantálja a hosszútávú üzembiztonságot.

BVF Kokomo kültéri hősugárzó

A KOKOMO1 1500W, a KOKOMO2 3000W teljesítményű!

A kültéri infra hősugárzó a levegőn veszteség nélkül áthatolva, elsősorban a hőleadás irányába kerülő testeket melegíti fel, így az  emberek számára is kellemes komfortérzetet biztosít. Állítható tartószerkezetének köszönhetően a besugárzás iránya könnyedén módosítható. Használata kültéren, teraszfűtésként és részben fedett terekben is ideális.

Időjárásálló kialakításának köszönhetően üzemeltetése karbantartásmentes. Nem szükséges áramtalanítani a téli szezon végén, így akár egy hidegebb nyári estén is azonnal üzembe helyezhető.

Kültéri hősugárzó, BVF ARENA infrasugárzó elektromos fűtőtestBVF ARENA termékcsalád raktárépületek, templomok és sportlétesítmények fűtésére vagy időszakos felfűtésére lett kifejlesztve.

A BVF ARENA 1 infrasugárzó 3000W, az ARENA 2 pedig 6000W teljesítmény leadására képes! Gyors és veszteségmentes hőközlésének köszönhetően, az eddig fűthetetlen terekben is megfelelő komfort érhető el rövid idő alatt.

ipari fűtések webáruháza


MOEL kültéri hősugárzók teraszfűtés