EnergoInfra Industry infra hősugárzó fűtőtest, csarnokfűtés

EnergoInfra Industry infra hősugárzó elektromos fűtőtest

Az EnergoInfra Industry infra hősugárzó elektromos ipari fűtőtest egy költséghatékony fűtés igen sok alkalmazási területen nagy belmagasság esetén is (6-40 m), valamint huzatos munkakörnyezetek, raktár és műhely helyszíni zónafűtésére. A svéd Energotech gyár igen sikeres és egyedülálló terméke a magyar piacon.

Felületi hőmérséklet: 600-800 C fok

csarnokfűtés, energotech energoinfra industry

Energoinfra Industry infra hősugárzó

Szintén jól használható kültéren elhelyezve, pl. nézőtéren, stb.

A meleg a padlón a falakon és más belső felületeken akkumulálódik, ezért viszonylag alacsonyabb levegő hőmérséklet mellett is ugyanolyan jó a hőérzetünk.és így akár 25-50%-os energia-megtakarítást is elérhetünk.

Energotech EnergoInfra Industry készülék magas működési hőmérséklettel rendelkezik, ezért a megfelelő magasságú elhelyezésre, a 150 cm-es védőtávolságra és a 3,5 m-es induló elhelyezési magasságra ügyelni kell.

Az EnergoInfra Industry infra hősugárzó háza galvanizált acél lemezből készül és  szürke (nem színes) változatban kapható alumínium tükröző anódokkal.

energotech energoinfra industry infrafűtés, csarnokfűtés3 modellje létezik, az EIR3000, EIR4500 és EIR6000-es 230/400V-os kivitelben

A hősugárzó 3 elkülönített fűtőszálat tartalmaz, 1+1+1, amelyek 230-240V vagy 400-415V-ra kapcsolhatóak.

A hősugárzó mennyezetre és falra is szerelhető. A rögzítő csomag segítségével különböző szögű fix pozícióba állítható be a készülék. Lánccal vagy acélszállal a mennyezetre is függeszthető.

IP44 érintésvédelmi besorolása van.

2 év garancia!


MÉRETEZÉS IDE KATTINTVA!


Ezen kívül felfüggeszthető különböző vezetékre, láncra stb. Az elektromos vezeték bekötése a hősugárzó tetején elhelyezett kapcsolódoboz 16 mm2-es lezáró pontjához lehetséges, egy kapcsolódobozhoz 2 vezeték csatlakoztatható.

Lehetőség van több hősugárzó egymáshoz kötésére.

ipari fűtések webáruháza

GYÁRI PROSPEKTUS (angol nyelven)katt ide:  EnergoInfra_Industry_EN

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (angol)katt ide:  EnergoInfra_Industry_EN-install

VEZETÉKEK BEKÖTÉSE (angol) katt ide: EnergoInfra_Industry_EN-bekotes

Energoinfra industry referencia magyar tornacsarnok

REFERENCIÁK VILÁGSZERTE AZ ENERGOTECH HONLAPJÁN (IDE KATTINTVA)