EnergoLine infrapanel, padfűtés, templomfűtés, infrafűtés

EnergoLine infrapanel, padfűtés, templomfűtés, svéd Energotech infrafűtés

Energoloine infrapanel, templomi padfűtés, templomfűtésAz EnergoLine infrapanel alkalmas padfűtésre templomokban, váróhelyiségekben, sportcsarnokokban, nézőtereken, stb. Mennyezetre szerelve 3m-nél nem magasabban elhelyezve hatásos. Az elegáns vékony sugárzó nem feltűnő, esztétikus külsejével belesimul környezetébe.

Energotech Energoline padfűtésFelületi hőmérséklet: 65-70 C fok

Energotech EnergoLine infrapanel IP44 (fröccsenő víz elleni védelem) szabványa szerint lett tervezve nedves és száraz területekre egyaránt.

Az EnergoLine infrapanel egy mindössze 3,5 cm vékony, alacsony hőmérsékleten sugárzó panel, amelynek előnyei főleg padfűtésként érvényesülnek.

Ilyenkor egyaránt melegíti a padot és az alatta lévő padló szintet is. Így ez egy egyedien jó megoldás olyan speciális területek fűtésére ahol igen nagy légtér van, amit teljesen szükségtelen felmelegíteni. Elhelyezésnél vigyázzunk, hogy a padlótól legalább 20 cm-re, lábtól 3 cm -re legyen!

Energotech Energoline padfűtésA padfűtés igen gyors felfűtési időt eredményez, kényelmes meleget adva a kijelölt területnek, mindezt gazdaságosan és alacsony energia-felhasználással.

2 irányban fűt, azaz fűti a pad ülőfelületét alulról és melegíti a mögötte lévő sorban ülők lábait!

Mennyezeti hősugárzóként a 3m-nél nem magasabb viszonylag kisebb légterű helységek fűtésére használható alacsony intenzitású sugárzással.


Árak gyorsan, ide kattintva


Ez lehet mennyezetre vagy falra szerelt kivitelezésű. Hatékonyan helyettesíti a konvekciós fűtést. Az így megvalósított magas hőérzettel és a 25-35 %-os energia megtakarítással versenyképes megoldást nyújt a hagyományos fűtési rendszerekkel szemben.

ipari fűtések webáruházaAz EnergoLine fehér porfestett bevonattal készül, és a  két méretben EL200 és EL300 ( 200w és 300W) 230-240V-os kivitelben kapható.

A padfűtések vezérlése a használati körülmények miatt általában nem szükséges.

 

GYÁRI PROSPEKTUS (angol nyelven) katt ide: EnergoLine_EN

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (angol)katt ide: EnergoLine_EN-install

Energoline EL200 templomi padfűtés