Energoinfra infra hősugárzó

Energotech EnergoInfra infra hősugárzó, elektromos infra fűtőtest

Az EnergoInfra hősugárzó egy sokoldalú infra elektromos fűtőtest. Akár főfűtésre vagy kiegészítő fűtésre is alkalmas lehet.

Üvegházak, erkélyek, télikertek, fürdőszobák fűtésénél is jól alkalmazható, de hatékony helyiség vagy zónafűtést valósíthat meg vele üzemekben, áruházakban.

Felületi hőmérséklet: 400-450 C fok

Energotech Energoinfra infra hősugárzó, elektromos fűtőtest

energoinfra infra hősugárzóEnergotech EnergoInfra infrafűtő készülék megfelel az IP44 szabványnak (fröccsenő víz elleni védelem), így nedves és száraz helyiségekbe és szabadtéri elhelyezésre egyaránt alkalmas. Fürdőszobák vagy mosókonyhák fűtésére is megoldást ad, valamint kitűnően használható pl. éttermek kerthelyiségének fűtésére.

Elhelyezhető mennyezeten és falon is. Védőtávolsága 80 cm.

Az EnergoInfra korrózióálló acél lemezből készül, ami hosszú élettartamot biztosít a készüléknek.  Az inox felület pedig elegáns megjelenést biztosít.

A védőburkolat és a fűtőszál rozsdamentes acélból készül, melyen a csomagban fólia védelem található, amit használat előtt távolítsunk el.

3 féle méretben gyártják az EIR500, EIR1000, és EIR1500-as, (500,1000 és 1500W kivitelben) egy fázisú betáppal.

Energoinfra infra hősugárzóGarancia: 2 év

Élettartam 10-15.000 óra (a fűtőelem, mely nem egyszerű vonalizzó, hanem egy cserélhető fémötvözet szál)


MÉRETEZÉS IDE KATTINTVA!


A rögzítő konzol és a hozzávaló szerelék – mely szállításnál  bekötési résznél van elhelyezve –  segítségével különböző szögű fix pozícióba állítható be a készülék.

A hősugárzó vezérlése egyszerű szobatermosztáttal vagy sima kapcsolóval oldható meg. (a csomag csak a fűtő készüléket tartalmazza a felfogató konzollal, semmilyen bekötéshez szükséges hálózati kábel és dugvilla nincs benne!)

GYÁRI PROSPEKTUS (angol nyelven)katt ide: EnergoInfra_EN

FELSZERELÉSI ÚTMUTATÓ (angol) katt ide: EnergoInfra_EN-install

ipari fűtések webáruháza

REFERENCIÁK VILÁGSZERTE AZ ENERGOTECH HONLAPJÁN (IDE KATTINTVA)